

Referat fra ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 28. marts 2023 kl. 19.00-21.00

Taastrup, tirsdag den 28. marts 2023 Referent: Pia Mygind

Generalforsamlingen blev holdt i VER's gammel rytterstue. Mødet blev indledet med uddeling af klubmester og championats præmier.

VERs klubmestre 2022

Dressur

- LET Hest: Christine Rohde / Arkachi
- SVÆR Hest: Anita Loua Riisgaard / Krack J
- Rideskole dressur: Sisse Boderskov / Best Bo

Spring

- Rideskole spring: Emilie Husted / Takoda
- Hest: Alberte Vigenberg / Pompeya BRH
- Pony: Sofie L B Thomsen / Milky Way

Klubchampionatsvindere

- Dressur Hest: Anita Loua Riisgaard / Smilla Vitz
- Dressur Pony: Sofie L B Thomsen / Milky Way
- Dressur Rideskole: Melina Skaalum / Jitana
- Spring Hest: Emmelie Handrup Schmidt / Mysterie
- Spring Pony: Sofie L B Thomsen / Milky Way
- Distance: Bibi Hollenberg / Tyra af HCL-Hestar

Årets flidspræmie

o uddeles til Nataline for hendes store indsats i rideskolen

Årets jubilarer

- 10 år
 - Victoria Bramming
 - Frederikke Timmol
- 20 år
 - o Freya Madsen
- 25 år

0

- Bibi Hollenberg
- 30 år
- 40 år
- 50 år



1. Valg af dirigent og referent

- Dirigent Therese Kemp
- Pia Mygind

Dirigenten konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

2. Valg af 2 stemmetællere

- Sofie L B Thomsen
- Alberte Vigenberg

3. Formanden aflægger beretning

- Formandens beretning kan læses i sin helhed på hjemmesiden.
- Der var ingen spørgsmål til beretningen.

4. Det reviderede regnskab v/Formand Tina Storbugt og bestyrelsesmedlem Jette Jeurissen Bonne.

- Det budgetterede underskud er vendt til et overskud
- Kommentar fra Charlotte Timmol:
 - Flot regnskab
- Uro på markedet, inflation, rettidig omhu,
- Kontinuerligt rettet til i forhold til inflationen med stigninger på
 - o Staldleje
 - Hø/wrap
 - Rideskole
- Afskrivninger
 - Tidligere god kredit i Danske Bank
 - Tidligere bestyrelse indfriede gammelt lån
 - Det var en udfordring i forhold til klubbens likviditet
 - Der er lavet store afskrivning for at regnskabet er mere retvisende i forhold til likviditeten
- Hvad er overskuddet på stævner
 - Det er ikke regnet ud pga mobilepay
 - Er det et problem med mobilepay
 - Ja, men bestyrelsen vil ikke forbyde mobilepay
- Kan der overvejes en anden løsning til betaling af hø, fx betaling en gang om året
 o Ikke umiddelbart
- Er der forskel på mastercard og mobilepay
- Klubmodul
 - Der skal betales for mobilepay og mastercard
- Forslag om at sætte prisen op, så der kan bruges mobilepay

Der er budgetteret med prisen fra december måned 2021, og ikke indregnet en forventning om mere inflation.

Bestyrelsen har til hensigt at få opdelt budgetposterne, så det fremover er mere gennemskueligt, fx hvad der tjenes på stævner.

Der laves en fast plan for afskrivning i forhold til, hvad der er realistisk, således at penge "fjernes" fra egenkapitalen.

Regnskabet blev godkendt.



5. Fastsættelse af klubkontingent og orientere om budgettet for det kommende år v/Formand Tina Storbugt og bestyrelsesmedlem Jette Jeurissen Bonne.

- Bestyrelsen foreslår at kontingentet fastholdes på
 - Juniorer, under 16 år
 kr. 200,00
 - Seniorer, over 16 år
 Passivt medlemskab, under 16 år
 kr. 100,00
 - Passivt medlemskab, under 16 år
 Passivt medlemskab, over 16 år
 kr. 200,00
- 6. Behandling af indkomne forslag (se bilag 1)
 - Der er ikke kommet forslag

7. Valg af bestyrelse, jfr. § 10

Valg af formand, lige år Valg af kasserer, ulige år Valg af bestyrelsesmedlemmer

Formand Tina Storbugt ikke er på valg i år. Kasserer Lone Rasmussen er på valg og modtager genvalg Næstformand Bonnie De Place er på valg og modtager genvalg Sekretær Nataline Frydendahl Jensen er på valg og modtager genvalg Jette Jeurissen Bonne er ikke på valg Inger Krogh Jensen er ikke på valg Heidi Profft Jacobsen er ikke på valg

Lone Rasmussen genvælges som kasserer Nataline Frydendahl og Bonnie de Place genvælges som ordinære bestyrelsesmedlemmer.

8. Valg af 1. bestyrelsessuppleanter for 1 år

Bestyrelsessuppleant, Sofie Lundstrøm, modtager IKKE genvalg

Sandra Krebs-hille vælges som 1. suppleant

9. Valg af 2 interne revisorer og 1 intern revisorsuppleant for 1 år

- 2 interne revisorer:
 - o Charlotte Timmol
 - Annette Nielsen
 - 1 intern revisorsuppleant
 - o Christine Rohde

10. Udpegning af ekstern revisor for 1 år

- Nuværende revisor går på pension, men har peget på
- Helle Søgård fra Danrevi, hvilket godkendes af forsamlingen

11. Evt. Intet at bemærke



Taastrup den,

Apr 13, 2023

Shing 18:07 GMT+2)

Therese Kemp, Dirigent

Tina Storbugt. Formand

Bonne de Place, Næstformand

Jette Jeurissen Bonne, Bestyrelsesmedlem

Heidi Profft Jacobsen, Bestyrelsesmedlem

Lone Rasmussen, Kasserer

Nataline Frydendahl Jensen, Sekretær

Inger Krogh-Jensen, Bestyrelsesmedlem

Apr 13, 2023

Stell (Apr 13, 2023 16:33 GMT+2)

Sofie Lundstrøm Weywadt, Suppleant

Referat for GF på VER til underskrift

Final Audit Report

2023-04-13

2023-04-13
Bonnie de Place (bonnie.deplace@crayon.com)
Signed
CBJCHBCAABAAfkgE7cbu5XI-Jm-4K3tGSsGSVfybM3FI

"Referat for GF på VER til underskrift" History

- Document created by Bonnie de Place (bonnie.deplace@crayon.com) 2023-04-13 8:41:48 AM GMT
- Document emailed to sofieweywadt@gmail.com for signature 2023-04-13 - 8:43:19 AM GMT
- Email viewed by sofieweywadt@gmail.com 2023-04-13 - 2:32:09 PM GMT
- Signer sofieweywadt@gmail.com entered name at signing as Sofie Weywadt 2023-04-13 - 2:33:18 PM GMT
- Document e-signed by Sofie Weywadt (sofieweywadt@gmail.com) Signature Date: 2023-04-13 - 2:33:20 PM GMT - Time Source: server
- Document emailed to theresekemp@gmail.com for signature 2023-04-13 - 2:33:23 PM GMT
- Email viewed by theresekemp@gmail.com 2023-04-13 - 4:06:23 PM GMT
- Signer theresekemp@gmail.com entered name at signing as Therese kemp 2023-04-13 - 4:07:12 PM GMT
- Document e-signed by Therese kemp (theresekemp@gmail.com) Signature Date: 2023-04-13 - 4:07:14 PM GMT - Time Source: server
- Agreement completed. 2023-04-13 - 4:07:14 PM GMT

Names and email addresses are entered into the Acrobat Sign service by Acrobat Sign users and are unverified unless otherwise noted.



Powered by Adobe Acrobat Sign